nl en


Bezig met laden...

Wraps

7,00 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
7,50 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
7,20 excl. btw
Bestellen
6,65 excl. btw
Bestellen
7,20 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
0,10 excl. btw
Bestellen


Wraps van Crazy Kitchen Amsterdam: verrassend lekker

Lekker, gezond en veelzijdig: met wraps kunnen we alle kanten op. Wraps zijn namelijk lekker met bijna alles. Bij Crazy Kitchen in Amsterdam zijn we daar al lang van overtuigd. Ons assortiment is daarom niet compleet met salades of heerlijke belegde broodjes alleen, ook de wraps mogen niet ontbreken. Perfect voor bij de lunch of tussendoor.

Crazy twist

Wraps van Crazy Kitchen in Amsterdam zijn zeker niet standaard. Onze ervaren kok heeft er zijn eigen, persoonlijke twist aan gegeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wrap met gerookte zalm en creamcheese, een vegan wrap met gegrilde groenten en tomatentapenade of een wrap met rosbief en truffelmayo? Uniek, maar oh zo lekker. De wraps worden in onze Amsterdamse keuken met de grootste zorg bereid en bevatten alleen de allerbeste ingrediënten. Zo zijn we keer op keer in staat u de meest smakelijke wraps te bieden.

Wraps bestellen in Amsterdam

Onze wraps zijn net zo gemakkelijk te bestellen als de andere producten van Crazy Kitchen Amsterdam. Bestel ze samen met onze luxe belegde broodjes, onze heerlijke soepen en quiches of onze smakelijke salades. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een assortiment aan belegde wraps te bestellen. Geniet van een diversiteit aan smaken.


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden