nl en


Bezig met laden...

Wraps

7,00 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
7,50 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
7,20 excl. btw
Bestellen
6,65 excl. btw
Bestellen
7,20 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
0,10 excl. btw
Bestellen


Wraps van Crazy Kitchen Amsterdam: verrassend lekker

Lekker, gezond en veelzijdig: met wraps kunnen we alle kanten op. Wraps zijn namelijk lekker met bijna alles. Bij Crazy Kitchen in Amsterdam zijn we daar al lang van overtuigd. Ons assortiment is daarom niet compleet met salades of heerlijke belegde broodjes alleen, ook de wraps mogen niet ontbreken. Perfect voor bij de lunch of tussendoor.

Crazy twist

Wraps van Crazy Kitchen in Amsterdam zijn zeker niet standaard. Onze ervaren kok heeft er zijn eigen, persoonlijke twist aan gegeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wrap met gerookte zalm en creamcheese, een vegan wrap met gegrilde groenten en tomatentapenade of een wrap met rosbief en truffelmayo? Uniek, maar oh zo lekker. De wraps worden in onze Amsterdamse keuken met de grootste zorg bereid en bevatten alleen de allerbeste ingrediënten. Zo zijn we keer op keer in staat u de meest smakelijke wraps te bieden.

Wraps bestellen in Amsterdam

Onze wraps zijn net zo gemakkelijk te bestellen als de andere producten van Crazy Kitchen Amsterdam. Bestel ze samen met onze luxe belegde broodjes, onze heerlijke soepen en quiches of onze smakelijke salades. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een assortiment aan belegde wraps te bestellen. Geniet van een diversiteit aan smaken.


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen