VRAGEN?
Bel ons op 020 782 00 60 of mailen naar info@crazykitchen.nl
0
Winkelwagen
€ 0,00

Welkom text

Bestellen


Bestellingen worden door ons verwerkt mits uiterlijk de voorafgaande dag besteld voor 16 uur.
Besteld u later dan dit moment laat het ons dan telefonisch weten! 

Bestellen vanaf 35,-
Vanaf 45,- kunnen wij uw bestelling verwerken. Voor Amsterdam Noord is dit 75,-. Deze bedragen zijn exclusief bezorgkosten.
Bestellingen dienen per dag te worden gedaan. Indien de aanvraag afwijkt, neem gerust contact op, zodat wij op de hoogte zijn en kunnen meedenken.

Betaalwijze

  • Ideal
  • Gepast betalen bij afhalen/ bezorgen
  • Op rekening, betaling binnen 14 dagen (alleen voor voor vaste klanten/ bedrijven)
     

Last Minute Fee

Bij last minute bestellingen (op de dag zelf, indien mogelijk) wordt een lastminute fee in rekening gebracht van 20% op het orderbedrag.
Bij een last minute, dient er vooraf gebeld te worden mbt de mogelijkheden.

Referentie op de factuur / Vragen

Bij referentie kunt u projectnummers en/of purchase order informatie kwijt die nodig is voor uw administratie. Deze informatie wordt direct overgenomen op de factuur, daarom is het belangrijk dat u deze informatie goed invult.
Voor vragen of opmerkingen over je factuur (zoals PO-nummers, adreswijzigingen, referenties) kun je mailen naar info@crazykitchen.nl.

Tenaamstelling voor de factuur

Voor een juiste tenaamstelling op de factuur is het van belang, dat u bij bedrijfsnaam de complete en juiste naam voor de factuur invult.
Facturen worden ter attentie van u gestuurd. Om Financiële administratie op de factuur te krijgen is het nodig, dat u uw account wijzigd en bij voornaam achternaam "Financiële" "administratie" invult. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Bestellingen wijzigen

Wanneer u een bestelling wilt wijzigen dan dient u dit per email aan ons door te geven. Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd ontvangt van ons een nieuwe order.

Bestellingen afzeggen/ annuleren

Het afzeggen van een bestelling binnen 24 uur is niet mogelijk. Doorgaans leveren wij dan wel uit. Het is wel mogelijk telefonisch te overleggen of de levering kan worden uitgesteld. U dient de afspraak schriftelijk (via email) te bevestigen. 
Bij annuleringen brengen wij 25% annuleringskosten in rekening. 

Ophalen materialen

Hiervoor kunnen wij kosten in rekening brengen. Indien wij een aparte chauffeur moeten sturen voor het ophalen van materialen, dan zal er afhankelijk van afstand en tijd die hiervoor nodig is tussen de 10,- en 20,- in rekening worden gebracht. 
Uiteraard kunt u de materialen altijd kosteloos retour sturen of langsbrengen. 

Reclamaties

Reclamaties dienen binnen 2 uur telefonisch en bevestigd per email aan ons kenbaar te worden gemaakt.  

Bestellingen invoeren

Wanneer u uw bestelling door ons wilt laten invoeren dan is dat ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij 6,95 verwerkingskosten.

Uw account

Het account wordt automatisch aangemaakt, nadat u uw eerste bestelling heeft gedaan. U ontvangt een geautomatiseerde mail met uw inlog gegevens.
U kunt uw gegevens ten alle tijden aanpassen.
 

Weekend

Leveringen in het weekend vinden alleen plaats op afspraak. De minimale ordergrootte bedraagt 175,-. Tevens worden er 35,- opstartkosten gerekend.

Ritten & chauffeurs

Voor ritten buiten onze normale lunchritten rekenen wij altijd bezorgkosten. Dit omdat hiervoor aparte chauffeurs worden ingezet.
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Geachte relatie,

Per dinsdag 19/3 is onze site lunch-bezorgen.nl over naar CrazyKitchen.nl .

Uw klantgegevens zijn overgezet. Om toegang te krijgen tot uw account dient u 'wachtwoord vergeten' te gebruiken via de volgende LINK

Mocht u onverhoops toch problemen ondervinden neemt u dan contact met ons op op 0207820060 . 

Excuses voor eventueel ongemak en laat ons vooral weten wat u van de nieuwe site vind!

Hartelijke groet, 
Team Crazy Kitchen