nl en
nl en

Gevraagd medewerker(s):

Per direct! Medewerker/lunchkok om ons team te versterken. Parttime/ en/of fulltime functies beschikbaar. We zijn op zoek naar meerdere krachten en het rijbewijs is absoluut een pré.

Over ons:

Crazy Kitchen is een dynamisch bedrijf, dat zich toespitst op het bezorgen van catering. De complete catering wordt in onze productiekeuken bereid, waarna het wordt bezorgd bij een grote diversiteit aan bedrijven in/om Amsterdam. Omdat wij een lange geschiedenis hebben in de film-/ crew catering (ruim 20 jaar) zit daar ook een groot deel van onze klanten.

De werkzaamheden binnen ons bedrijf zijn voornamelijk: (voor)bereiding van lunchgerechten zoals broodjes, salades, quiches,soepen en sauzen en ook het bezorgen van deze maaltijden. 
Daarnaast serveren wij ook geregeld warme gerechten. De inspiratie hiervoor komt uit verschillende landen en keukens zoals: Azie, Mediterraanse landen en natuurlijk de bekende Italiaanse, Franse en Nederlandse keukens. 
Ons streven is om dag in dag uit zoveel mogelijk vers te bereiden en onze eigen smaak aan de gerechten mee te geven.
 

Jouw profiel:

* Je hebt minimaal enige kennis en werkervaring in de keuken. 
* Hebt verstand van snijtechnieken en de basisvaardigheden in de keuken. 
* Rijbewijs is niet noodzakelijk, maar wel een pré.
* Hebt gevoel en passie voor eten en verse producten.
* Bent enthousiast, leergierig en flexibel.
* Pro actief / zelfstandig werkend.
* Hebt geen ochtend humeur en houdt van vroeg opstaan en starten (Gemiddelde werktijden zijn tussen: 07.00 uur - 16.00 uur).
 

Voldoe je aan het profiel, lijkt het je leuk én ben je per direct beschikbaar? 

Neem dan contact op met Olivier of Rinse  op 0207820060 en stuur je CV naar info@crazykitchen.nl en licht toe waarom jij geschikt bent om ons team te versterken. 

Tot gauw, 

Team Crazy Kitchen

Crazy Kitchen
Helicopterstraat 28
1059 CG Amsterdam
T 020 7820060

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.