nl en
nl en
salade nicoise
Salade Nicoise met o.a. tonijn, boontjes, gekookt ei

Vers bereide salade nicoise  Deze goed gevulde salade nicoise is een heerlijk en gezond alternatief op een broodjes lunch. Deze salade bevat o.a. Tonijn, Little Crunchy Gem, komkommer, vinaigrette,...

Standaard levertijd

1 dag

€ 9,50
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Vers bereide salade nicoise 


Deze goed gevulde salade nicoise is een heerlijk en gezond alternatief op een broodjes lunch. Deze salade bevat o.a. Tonijn, Little Crunchy Gem, komkommer, vinaigrette, hardgekookt ei.
Een heerlijke huisgemaakte dressing wordt erbij geserveerd. 

De salades zijn altijd goed gevuld en met passie op smaak gebracht!

Wij werken met mooie producten en seizoensgroenten, dus variatie kan voorkomen. Maar aan de smaak zal het niets afdoen! Want dat staat voor ons bovenaan!

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Beste relatie, 

Vanwege personele bezetting en grote drukte zijn weekend bestellingen alleen op afspraak mogelijk. Wij zijn bereikbaar op 0207820060 en het liefst per mail op info@crazykitchen.nl.

Team Crazy Kitchen