nl en


Bezig met laden...

Quiches en soep

4,50 excl. btw
Bestellen
27,50 excl. btw
Bestellen
27,50 excl. btw
Bestellen
27,50 excl. btw
Bestellen
25,00 excl. btw
Bestellen
25,00 excl. btw
Bestellen
4,50 excl. btw
Bestellen
4,50 excl. btw
Bestellen
4,50 excl. btw
Bestellen
4,25 excl. btw
Bestellen


Voedzame superverse quiche bestellen in Amsterdam

Gezond, biologisch en verrassend lekker. Dat zijn de quiches van Crazy Kitchen in Amsterdam. De hartige taarten zijn gezond en zitten boordevol prachtige ingrediënten. Door te kiezen voor een unieke combinatie van ingrediënten ontstaat een geheel eigen verrassende smaakbeleving. Perfect voor tijdens de lunch of als bijgerecht bij het diner. De quiches kunt u online bestellen en worden bezorgd in heel Amsterdam. Gemakkelijk en snel.

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Quiches worden bij Crazy Kitchen met passie en liefde gemaakt door ervaren koks. Zij werken met seizoensgebonden, natuurlijke ingrediënten en geven de gerechten een geheel eigen draai. Wanneer u besluit bij Crazy Kitchen in Amsterdam een quiche te bestellen, garanderen wij u een optimale smaak. De verschillende quiches worden dagelijks vers bereid en met zorg afgeleverd in de binnenstad van Amsterdam en daarbuiten. U zult zeker genieten van een voedzame en smakelijke quiche.

Een quiche bestellen en laten bezorgen in Amsterdam

De quiches van Crazy Kitchen Amsterdam kunt u gemakkelijk online bestellen en betalen. Al bij het plaatsen van de bestelling bieden wij u de mogelijkheid een specifieke bezorgdatum en bezorgtijd aan te geven. Let u tijdens het bestellen van uw quiche ook op de afleveropties? In principe bezorgen wij in Amsterdam de quiches tussen 11:00 uur en 13:30 uur.


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen