nl en
nl en
Quiche lorraine
Huisgemaakte quiche Lorraine (ham, spek, prei en ui) - circa 8 pers.

gemaakt met de beste ingrediënten en veel liefde, superlekker als aanvulling op de lunch!

Standaard levertijd

1 dag

€ 27,50
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Huisgemaakte quiche Lorraine bestellen Amsterdam

Quiches maken en bezorgen wij al vele jaren. Zeker bij internationale gezelschappen, waarbij men minder van de broodjes lunch is een heerlijke oplossing. Wij leveren de quiches lauwwarm aan, zodat ze gelijk op tafel kunnen. Voorgesneden quiches gaan doorgaans in acht stukken, maar zes kan natuurlijk ook. Samen met onze lekkere salades en bijvoorbeeld een soep een volwaardige lunch. 

Buffetten voor lunch of diner kunnen wij ook goed voor u verzorgen. Onze eigentijdse buffeten worden compleet gestyled en voor u ingericht. Borden en bestek kunnen wij natuurlijk meeleveren. Buffetten van Crazy Kitchen zijn absoluut een lust voor het oog en de smaakpapillen. 

Meer weten over onze buffetten of een offerte aanvragen? Mail ons gerust en wij maken geheel vrijblijven een voorstel op!

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.