nl en
nl en

Private Dining in Amsterdam

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om te dineren, maar ziet u op tegen de drukte die een restaurant met zich meebrengt? Dan is private dining dé uitkomst. Wat is er nou fijner dan met eigen gezelschap privé dineren, in een eigen ruimte? Dit kan bij Crazy Kitchen. Niet alleen kunt u bij ons privé dineren, maar u heeft ook onze chef-kok geheel tot uw beschikking. Wij helpen u graag om een diner avond volledig naar uw wens te maken.

De mooiste Private dining locatie in Amsterdam 

Door de prachtige entourage is Crazy Kitchen bij uitstek de perfecte locatie voor private dining in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in een sfeervolle loods van ongeveer 300m2, in Amsterdam Zuid. U kunt al bij ons terecht voor privé dineren met groepen van 15 man. Wij bieden ruimte tot maximaal 150 personen. Daarnaast is onze locatie zowel makkelijk te bereiken met de auto als met het openbaar vervoer.

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Beste relatie, 

DINSDAG 12 OKTOBER = VOL GEBOEKT

Vanwege personele bezetting en grote drukte zijn weekend bestellingen alleen op afspraak mogelijk. Wij zijn bereikbaar op 0207820060 en het liefst per mail op info@crazykitchen.nl.

Team Crazy Kitchen