nl en
nl en

Private Dining


 
Voor de meest unieke private-dining experience in Amsterdam bent u bij Crazy Kitchen aan het goede adres. Door de hoge plafonds en de unieke lichtinval is dit de ideale locatie voor een lunch, diner of culinair event. De industriële en karakteristieke uitstraling van Crazy Kitchen laat zich perfect combineren met diverse stijlen. Van een strakke aankleding met abstracte elementen tot een warme, intieme sfeer met een kleurrijk decor, Crazy Kitchen is een locatie waar iedere creatieve geest zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten.
Bent u ook op zoek naar een partij die uw evenement volledig van A-Z kan ondersteunen, dan bent u zeker aan het goede adres. Het team van Crazy Kitchen beschikt over bijzonder ruime ervaring met evenementen organisatie, en helpt u dan ook graag bij het maken van een fantastisch evenement.
 
De mogelijkheden voor invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos en samen met onze chef-kok Olivier Schilte zijn wij immer opzoek naar unieke en verassende smaakcombinaties.
De grote, open keuken staat centraal bij Crazy Kitchen, waar elke dag verse, biologische en vooral overheerlijke gerechten worden bereid. Onze mooie wijnkaart is natuurlijk ook niet onbelangrijk.
 
Onze 300m2 tellende venue biedt plek tot maximaal 150 man maar is intiem genoeg om ook kleinere groepen vanaf 35 personen te cateren. Een borrel of receptie is uiteraard ook mogelijk. Samen met u lopen we de mogelijkheden door en stemmen alles af naar uw wensen!
 
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met info@crazykitchen.nl of vul het contact formulier in! Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.