nl en

Chef Crazy Kitchen

De passie van Rinse Marbus voor koken begon 14 Jaar geleden met een bijbaantje in een echte ambachtelijke slagerij.
Als snel besloot hij de koksopleiding te volgen en kreeg hierdoor de kans om bij verschillende toprestaurantsstage te lopen.
Tijdens deze stages leerde hij het vak van top koks, meester-koks en sterrenchefs. 

Na dertien jaar is hij opgeklommen tot chef-kok en daarvan zo’n 6 jaar executive chef.
Voor Crazy Kitchen was Rinse werkzaam bij landgoed de Olmenhorst zo’n 120 huwelijken per jaar verzorgd werden, uiteenlopend van mooie 5 gangen diners tot uitgebreide BBQ’s. 

“Bij de Olmenhorst kookte ik veelal biologisch. Ik heb mij zeer veelzijdig kunnen ontwikkelen met de meest uiteenlopende groenten waarmee ik de meest mooie, smaakvolle gerechten met romanesco, topinamboer en een keur aan bieten mocht maken.” 

Met een leermeester diploma leidt hij nu nieuwe talenten met plezier op! Sinds 2017 zwaait hij de scepter in de keuken van Crazy Kitchen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen