nl en

Crazy Kitchen voor al uw evenementen

Onze locatie is beschikbaar voor al uw evenementen groot of klein. Zakelijke of prive. Van ontbijt, lunch tot diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ons pand is gevestigd in een mooie, moderne maar tijdloze loods van 300m2 in Amsterdam Zuid. Door de bijzondere lichtval in het glazen dak heeft het een warm en ruimtelijk, licht en fris gevoel. Dit alles met behoud van de industriële uitstraling. Het hart van de locatie is de grootse open keuken, de crazy kitchen, die centraal staat in de bereiding van verse, eerlijke producten.

Het team van Crazy Kitchen beschikt over bijzonder ruime ervaring met evenementen organisatie, en helpt u dan ook graag bij het opzetten van een fantastisch evenement. Van private dining tot bedrijf- of productpresentaties en van huwelijk tot verjaardagsborrel. In overleg cateren wij ook op locatie!


Voor meer informatie of beschikbaarheid neem contact op met Olivier op 06 24264426 of 020 782 0060. Natuurlijk kunt u ook mailen via het contactformulier dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen