VRAGEN?
Bel ons op 020 782 00 60 of mailen naar info@crazykitchen.nl
0
Winkelwagen
€ 0,00

Crazy Kitchen voor al uw evenementen

Onze locatie is beschikbaar voor al uw evenementen groot of klein. Zakelijke of prive. Van ontbijt, lunch tot diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ons pand is gevestigd in een mooie, moderne maar tijdloze loods van 300m2 in Amsterdam Zuid. Door de bijzondere lichtval in het glazen dak heeft het een warm en ruimtelijk, licht en fris gevoel. Dit alles met behoud van de industriële uitstraling. Het hart van de locatie is de grootse open keuken, de crazy kitchen, die centraal staat in de bereiding van verse, eerlijke producten.

Het team van Crazy Kitchen beschikt over bijzonder ruime ervaring met evenementen organisatie, en helpt u dan ook graag bij het opzetten van een fantastisch evenement. Van private dining tot bedrijf- of productpresentaties en van huwelijk tot verjaardagsborrel. In overleg cateren wij ook op locatie!


Voor meer informatie of beschikbaarheid neem contact op met Olivier op 06 24264426 of 020 782 0060. Natuurlijk kunt u ook mailen via het contactformulier dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Geachte relatie,

Per dinsdag 19/3 is onze site lunch-bezorgen.nl over naar CrazyKitchen.nl .

Uw klantgegevens zijn overgezet. Om toegang te krijgen tot uw account dient u 'wachtwoord vergeten' te gebruiken via de volgende LINK

Mocht u onverhoops toch problemen ondervinden neemt u dan contact met ons op op 0207820060 . 

Excuses voor eventueel ongemak en laat ons vooral weten wat u van de nieuwe site vind!

Hartelijke groet, 
Team Crazy Kitchen