nl en
nl en

Lunchmenu's

Luxe belegde broodjes, home made in Amsterdam

Voor de lekkerste belegde broodjes van Amsterdam gaat u naar Crazy Kitchen. Eerlijk, vers en van de hoogste kwaliteit. Onze bakker bakt de broodjes dagelijks met passie en liefde en gebruikt daarbij alleen natuurlijke, onbehandelde ingrediënten. De belegde broodjes zijn bij ons in Amsterdam los te bestellen, maar maken ook deel uit van geweldige lunchmenu’s. Zo is er voor iedereen wat heerlijks te eten. Een lunchpakket bestellen is gemakkelijk bij Crazy Kitchen.

Bezig met laden...

Lunchmenu's

0,90 excl. btw
Bestellen
12,00 excl. btw
Bestellen
14,50 excl. btw
Bestellen
9,45 excl. btw
Bestellen
7,75 excl. btw
Bestellen
10,75 excl. btw
Bestellen
3,85 excl. btw
Bestellen
9,50 excl. btw
Bestellen
7,45 excl. btw
Bestellen
7,75 excl. btw
Bestellen
4,50 excl. btw
Bestellen
8,75 excl. btw
Bestellen
5,75 excl. btw
Bestellen
10,50 excl. btw
Bestellen
8,75 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
22,50 excl. btw
Bestellen
2,50 excl. btw
Bestellen
0,00 excl. btw
Bestellen

Exact zoals u wenst

Onze luxe belegde broodjes kennen een grote variëteit aan beleg. We verrassen u graag met heerlijke vis- en vleessoorten, de smakelijkste vegetarische typen beleg en de diverse broodjes voor de lekkere trek. De broodjes zelf zijn verkrijgbaar als wit en bruin brood, glutenvrij, speld of meergranen. Altijd bieden we ruime keus en zorgen we voor een optimale smaakbeleving. De lunchmenu’s van Crazy Kitchen Amsterdam stelt u helemaal zelf samen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid in het bereiden van voedsel zijn we in staat u een menu naar wens aan te bieden. De menu’s bestaan niet alleen uit luxe belegde broodjes, maar kunnen ook gecomplementeerd worden met fantastische salades of een lekkere soep. Uiteraard bezorgen we snel en vers uw belegde broodjes en menu's in heel Amsterdam.

Belegde broodjes bestellen in Amsterdam

Crazy Kitchen maakt het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u uw belegde broodjes voor de regio Amsterdam online bestellen en betalen. U hoeft ze op de dag van bezorgen alleen nog maar in ontvangst te nemen. Daarna kunt u heerlijk genieten. Bon appetit!


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.