nl en


Bezig met laden...

Lunchmenu's

9,95 excl. btw
Bestellen
8,70 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
9,95 excl. btw
Bestellen
11,50 excl. btw
Bestellen
7,00 excl. btw
Bestellen
3,50 excl. btw
Bestellen
7,00 excl. btw
Bestellen
4,50 excl. btw
Bestellen
5,50 excl. btw
Bestellen
10,50 excl. btw
Bestellen
6,95 excl. btw
Bestellen
22,50 excl. btw
Bestellen
2,50 excl. btw
Bestellen
45,00 excl. btw
Bestellen
0,00 excl. btw
Bestellen


Luxe belegde broodjes, home made in Amsterdam

Voor de lekkerste belegde broodjes van Amsterdam gaat u naar Crazy Kitchen. Eerlijk, vers en van de hoogste kwaliteit. Onze bakker bakt de broodjes dagelijks met passie en liefde en gebruikt daarbij alleen natuurlijke, onbehandelde ingrediënten. De belegde broodjes zijn bij ons in Amsterdam los te bestellen, maar maken ook deel uit van geweldige lunchmenu’s. Zo is er voor iedereen wat heerlijks te eten.

Exact zoals u wenst

Onze belegde broodjes kennen een grote variëteit aan beleg. We verrassen u graag met heerlijke vis- en vleessoorten, de smakelijkste vegetarische typen beleg en de diverse broodjes voor de lekkere trek. De broodjes zelf zijn verkrijgbaar als wit en bruin brood, glutenvrij, speld of meergranen. Altijd bieden we ruime keus en zorgen we voor een optimale smaakbeleving. De lunchmenu’s van Crazy Kitchen Amsterdam stelt u helemaal zelf samen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid in het bereiden van voedsel zijn we in staat u een menu naar wens aan te bieden. De menu’s bestaan niet alleen uit luxe belegde broodjes, maar kunnen ook gecomplementeerd worden met fantastische salades of een lekkere soep. Uiteraard bezorgen we snel en vers uw belegde broodjes en menu's in heel Amsterdam.

Belegde broodjes bestellen in Amsterdam

Crazy Kitchen maakt het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u uw belegde broodjes voor de regio Amsterdam online bestellen en betalen. U hoeft ze op de dag van bezorgen alleen nog maar in ontvangst te nemen. Daarna kunt u heerlijk genieten. Bon appetit!


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen