VRAGEN?
Bel ons op 020 782 00 60 of mailen naar info@crazykitchen.nl
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onze filosofie gaat over kwaliteitambacht kwaliteitsproducten (veel biologisch) & vooral gezond eten.
Zo werken wij veel met biologische  producten voor de bereiding van onze kraakverse belegde broodjes en andere lunchgerechten. Minstens zo belangrijk is de logistiek, de tijdige bezorging en de verzorgde uitstraling van onze verpakking.
Wij zijn flexibel, bereiden veel vegetarische lunches en gerechten en ook hebben wij speciaal glutenvrij brood. Standaard beleggen wij 50% vegetarisch en andere 50% met vis & vlees.
Wij doen onze uiterste best om mee te denken en flexibel te zijn.

Onze bakkers bakken het brood op natuurlijke wijze zonder toevoegingen. Zij gebruiken geen vetstoffen, kleurstoffen, broodverbeteraars of andere smaak- en houdbaarheidsstoffen. Zo blijft het brood niet alleen zuiver en ontzettend lekker, maar is het ook nog eens super gezond. Ook voor de glutenvrije klanten hebben wij speciaal abachtelijk glutenvrijbrood.

Van het huis, en minstens zo geliefd, zijn onze soepen, quiches en salades. Het deeg voor de quiche zetten wij zelf. Daarna volgt de liaison, de gestoomde prei, en al dan niet de vers gesneden ham om met smaakvolle kazen of zalm in 35 minuten afgebakken te worden. Al vroeg in de ochtend wordt verse sinaasappelsap handmatig geperst. Het verse fruit dat ‘s avonds laat binnenkomt wordt eveneens vroeg in de ochtend gesneden en verpakt.

Ervaring en kennis van ruim 15 jaar hebben wij opgedaan in de film-, crew- en evenementen-catering en restaurants. Daarin hebben wij onze productkennis en logistieke vaardigheden opgedaan. In 2009 zijn wij gestart met lunch bezorgen in Amsterdam. Onze ambachtelijke lunch service werd vlot opgepakt en sindsdien leveren wij gezonde lunches en veel meer dan dat aan tal van bedrijven in en rond Amsterdam.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Geachte relatie,

Per dinsdag 19/3 is onze site lunch-bezorgen.nl over naar CrazyKitchen.nl .

Uw klantgegevens zijn overgezet. Om toegang te krijgen tot uw account dient u 'wachtwoord vergeten' te gebruiken via de volgende LINK

Mocht u onverhoops toch problemen ondervinden neemt u dan contact met ons op op 0207820060 . 

Excuses voor eventueel ongemak en laat ons vooral weten wat u van de nieuwe site vind!

Hartelijke groet, 
Team Crazy Kitchen