VRAGEN?
Bel ons op 020 782 00 60 of mailen naar info@crazykitchen.nl
0
Winkelwagen
€ 0,00

Contact


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Olivier Schilte

is de eigenaar en initiatiefnemer van Crazy Kitchen.


“Ik ben zo’n 20 actief in de catering. Dat is begonnen met crewcatering, tijdens de opnames van commercials. Dagelijks trokken wij met onze keukenbussen erop uit om door het hele land de crew tijdens filmopnames te voorzien van de heerlijkste gerechten. Nagenoeg alle commercials van postbank naar ING - je weet wel, met de oranje en
blauwe leeuwen - heb ik te eten gegeven.” Tijdens de crewcatering heb ik een zekere voorliefde gekregen voor Aziatisch koken. Mijn favoriete gerecht is dan ook de Som Tam. Een authentiek Thaise salade gerecht van groene papaja.

Onze expertise zit onder andere in onze flexibiliteit en onze ‘honger’ naar nieuwe gerechten, concepten en het verzorgen van onze gasten. De naam Crazy Kitchen is er dan ook niet voor niets. Geen wens is ons te ‘gek’ en natuurlijk kijken wij wat er binnen onze mogelijkheden ligt om het jou en je gasten naar de zin te maken. 

Je bent van harte uitgenodigd voor een gesprek en een goede kop
koffie om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Smaakvolle groet, 

Olivier Schilte

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden