nl en


Bezig met laden...

Broodjes

2,00 excl. btw
Bestellen


Broodjes bestellen in Amsterdam: Crazy Kitchen

Een broodje achterham, een sandwich met huisgemaakte zalmsalade of een stokbroodje Crazy Indian. De lekkerste broodjes kunt u in Amsterdam bij Crazy Kitchen bestellen. Wij werken met eerlijke en verse producten en dragen er zorg voor dat de broodjes die onze klanten bestellen fantastisch smaken. Vanuit een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, waar wij de beschikking hebben over een grote open keuken, bezorgen wij smakelijke en luxe broodjes door heel Amsterdam.

Gevarieerd, gezond en voedzaam

Het assortiment broodjes dat u bij Crazy Kitchen in Amsterdam kunt bestellen is zeer gevarieerd. Perfect voor zakelijke lunches, meetings of informele bijeenkomsten. Er zit voor iedereen wel iets bij naar wens. De broodjes die u bij ons kunt bestellen zijn wit of bruin en worden met liefde en passie door onze bakker gebakken. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge eisen. Ook vegetarische broodjes en glutenvrije broodjes zijn bij ons te bestellen. De glutenvrije broodjes worden speciaal voor u afgebakken, de vegetarische broodjes zitten vol afwisseling en zijn hoog op smaak.

Luxe broodjes in Amsterdam bestellen

Wilt u heerlijke broodjes bestellen bij Crazy Kitchen in Amsterdam? Dat kan gemakkelijk online. Wij gaan direct voor u aan de slag. Alle broodjes die onze klanten bestellen, bezorgen we binnen de regio Amsterdam op de gewenste datum standaard tussen 11:00 uur en 13:30 uur.


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Dear customer,

Crazy Kitchen is OPEN as a catering company and supplier of all forms of catering such as lunches, breakfast and dinners. As a company, we think it is important to continue to provide food and drinks to everyone who works, especially in vital professions. Because we have adjusted our schedule, we request that you notify us of your requests in time. Please do not hesitate to ask about our options for personal packaging, which we also have in various forms.

We wish you all good luck and strength in this difficult period.

Team Crazy Kitchen 

____________

Geachte relatie, 

Crazy Kitchen is als cateringbedrijf en leverancier van alle vormen van catering zoals onder andere lunches, ontbijt en diners gewoon open. Wij vinden het als onderneming belangrijk om iedereen, die werkzaam is en in het bijzonder in vitale beroepen te blijven voorzien van eten en drinken. Omdat wij onze bezetting hebben aangepast verzoeken wij u uw aanvragen tijdig aan ons kenbaar te maken. Vraagt u ook gerust naar onze mogelijkheden voor persoonsverpakkingen ook die hebben wij in verschillende vormen.

Wij wensen u allen veel succes en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

Team Crazy Kitchen