nl en
nl en


Luxe belegde broodjes bestellen in Amsterdam: Crazy Kitchen

Een broodje achterham, een sandwich met huisgemaakte zalmsalade of een stokbroodje Crazy Indian. De lekkerste broodjes kunt u in Amsterdam bij Crazy Kitchen bestellen. Wij werken met eerlijke en verse producten en dragen er zorg voor dat de broodjes die onze klanten bestellen fantastisch smaken. Vanuit een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, waar wij de beschikking hebben over een grote open keuken, bezorgen wij smakelijke en luxe broodjes door heel Amsterdam.

Gevarieerd, gezond en voedzame belegde broodjes!

Het assortiment luxe broodjes dat u bij Crazy Kitchen in Amsterdam kunt bestellen is zeer gevarieerd. Perfect voor zakelijke lunches, meetings of informele bijeenkomsten. Er zit voor iedereen wel iets bij naar wens. De broodjes die u bij ons kunt bestellen zijn wit of bruin en worden met liefde en passie door onze bakker gebakken. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge eisen. Ook vegetarische broodjes en glutenvrije broodjes zijn bij ons te bestellen. De glutenvrije broodjes worden speciaal voor u afgebakken, de vegetarische broodjes zitten vol afwisseling en zijn hoog op smaak.

Broodjes bestellen Amsterdam.

Wilt u luxe belegde broodjes bestellen bij Crazy Kitchen in Amsterdam? Dat kan gemakkelijk online. Wij gaan direct voor u aan de slag. Alle broodjes die onze klanten bestellen, bezorgen we binnen de regio Amsterdam op de gewenste datum en tijd! 


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden