Foto

Beste Schinkelbuur, 

De tweede editie van de Schinkelborrel was een groot succes. We hebben kennisgemaakt met nog meer mooie en creatieve bedrijven en er werd goed gedronken, ook belangrijk ;) 

Het Schinkelterrein is een rijk terrein waar we veel uit kunnen halen. Hoe leuk is het als je gewoon met een Schinkelbuur kunt samenwerken?! Dingen met elkaar én vooral ook voor elkaar doen. That’s what neighbours are for… 

Deze keer is de Schinkelborrel niet alleen een bijzonder leuke netwerkborrel, ook willen we iets betekenen voor bewoners van Startblok Riekerhaven. Dit bijzondere woonproject ligt direct achter het viaduct. Er wonen 565 jongeren, van wie de helft statushouders (vluchtelingen met een (tijdelijke) verblijfsvergunning) en de helft jongeren uit Nederland tussen de 18 en 27 jaar. Een community van allemaal jonge mensen met verschillende achtergronden. Speciaal voor geïnteresseerde Schinkelburen geeft het Startblok een rondleiding op dinsdag 11 april om 16.00 uur. 

Hoe kunnen we deze Schinkelburen helpen? Door ze een zomerstage van 2 maanden te bieden! Ben jij geïnteresseerd in de rondleiding en/of wil jouw bedrijf deze zomer een stageplek aanbieden dan kan je dit aangeven op het uitnodigingsformulier van de Schinkelborrel. Entree Amsterdam gaat op zoek naar een passend profiel voor jouw bedrijf. 

Kom allemaal donderdag 18 mei naar Crazy Kitchen en we maken er weer een gezellige Schinkelborrel van! Iedereen is welkom vanaf 16.30 uur. Meld je bedrijf aan via deze link 

We hopen jullie allemaal én ook weer vele nieuwe gezichten te zien. 

Hartelijke groeten, 

De Organisatie 


En vergeet niet onze FACEBOOK pagina goed in de gaten te houden!