nl en
nl en
Salade met zalm
Salade zalm met dressing

Overheerlijke salade met zalm Deze goed gevulde persoonssalade met zalm is een heerlijk en gezond alternatief op een broodjes lunch. Deze salade bevat naast de gerookte Zalm, Ei en Croutons. Een he...

Standaard levertijd

1 dag

€ 10,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Overheerlijke salade met zalm


Deze goed gevulde persoonssalade met zalm is een heerlijk en gezond alternatief op een broodjes lunch. Deze salade bevat naast de gerookte Zalm, Ei en Croutons. Een heerlijke huisgemaakte dressing wordt er bij geserveerd. 

De salades zijn altijd goed gevuld en met passie op smaak gebracht!

Wij werken met mooie producten en seizoensgroenten, dus variatie in bovenstaande naast de zalm kan voorkomen. Maar aan de smaak zal het niets afdoen! Want dat staat voor ons bovenaan!

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Beste relatie, 

Vanwege personele bezetting en grote drukte zijn weekend bestellingen alleen op afspraak mogelijk. Wij zijn bereikbaar op 0207820060 en het liefst per mail op info@crazykitchen.nl.

Team Crazy Kitchen